Welkom bij Bezemer Bouw BV

Vanaf 1916 staat Bezemer Bouw B.V. synoniem voor een betrouwbare bouwonderneming. Ons familiebedrijf is uitgegroeid tot een volwaardig en veelzijdige organisatie. Wij realiseren de meest uiteenlopende bouwwensen en -plannen, Maken gebruik van de beste materialen en werken op een veilige, (arbo)verantwoorde manier. De directie is in handen van de vierde generatie Bezemer: Henk-Peter en Arjen Bezemer. Verder bestaat ons team uit een hechte groep medewerkers met een goede mix van ervaring en vakkennis voor ieder project.

Bezemer Bouw heeft ruime ervaring in zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Of het nu gaat om de nieuwbouw van een vrijstaande woning of appartementencomplex, de aan- of verbouw van een woonhuis, de verbouwing van een winkel of het realiseren van een bedrijfshal of kantoor . wij zijn van alle markten thuis.
Bij al onze projecten staat het belang en de wensen van de opdrachtgever voorop. Wij hechten zeer veel waarde aan een persoonlijke benadering en het afleveren van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf zijn wij in staat om snel in te spelen op gewijzigde omstandigheden en ontwikkelingen binnen het bouwproces. Het opstellen van een goede planning en het opleveren binnen de afgesproken termijn, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, vinden wij zeer belangrijk.

Bezemer Bouw is een BouwGarant aannemer en aangesloten bij Woningborg (voormalig GIW) en Bouwend nederland.